Welkom

Welkom op mijn site en blog DPS communicatie.

Mijn naam is Martin Bouwman. Ik ben docent (21 jr), coach (11 jr), communicatietrainer (7 jr), onderwijsontwerper (5 jr) en vechtkunstinstructeur (2 jr).

Ik richt mij op het helpen ontwikkelen van mensen. Dat doe ik met onderwijs, training, coaching en ontwerp van studiemateriaal.

In januari 2017 is dit blog een volledige vervanging geworden van mijn conventionele website. Deze aanpak werkt vlotter en directer.

Wat vind ik op deze site?
U vindt hier:
- informatie over mijn werkzaamheden
- blogs
- mogelijkheid tot interactie
- referenties.


Een korte zakelijke introductie
Ik adviseer en ondersteun in leer- en ontwikkeltrajecten. Zowel een individueel coachingstraject als het ontwerpen en inrichten van een grootschalig leertraject zijn bij mij in vertrouwde handen.

Doelgericht
Een training, coaching, ontwerp is een middel. Het doel staat centraal. Ik start met éénduidige doelstellingen en zet middelen in om die te bereiken. Dit lijkt nogal voor de hand liggend, maar wordt zo vaak niet gedaan dat ik het belangrijk vind om te benoemen. In mijn blogs kunt u hier meer over lezen.

Persoonlijk
De mens in haar context is ons uitgangspunt. Geen standaardwerk. De werkwijze sluit aan bij u en uw mensen. Daarbij kunt u verzekerd zijn van 'korte lijntjes' en de mogelijkheid om tijdens het traject te blijven schaven zodat we tot perfect maatwerk kunnen komen.

Succesvol
Wellicht herkent u het. U heeft een fijne training gehad, maar de volgende dag is alles weer zoals het was. Een leuke training, warme coaching, mooi ontwerp is mooi, maar geen doelstelling. Ik ga voor een echte verandering, voor het bereiken van de doelstellingen. Als dat niet bereikt wordt, heb ik geen product geleverd. Geen product, geen factuur. Let op, dit vraag wat van mij, maar ook van u. Neemt u contact met mij op als u hier meer over wilt weten.

Ga ik met jou in zee of met een groot bedrijf
Misschien twijfelt u eraan om met een 'éénpitter' een ontwikkelingsreis te gaan maken. Dat begrijp ik heel goed. Daarom krijgen de de 'grote jongens' de kans om op deze site een link te plaatsen. Ik vind dat u een weloverwogen keuze moet maken. Grote bedrijven hebben iets te bieden wat ik niet kan bieden. Ik weet dat, ik doe veel werk voor zo'n 'grote jongen'.
Aan de andere kant weet ik ook zeker dat een groot bedrijf niet altijd de juiste keuze is. Het antwoord neem ik jou of een groot bedrijf hangt derhalve van uw wensen en uw situatie af. Eerder zei ik iets over middel en doel. U heeft een doelstelling en ik kan uw middel zijn, soms moet u een ander middel kiezen. Ik help u graag met de juiste vragen stellen om tot een weloverwogen keuze te komen.

Let op!
Aangezien mijn werk in de laatste jaren is verschoven naar redactioneel werk en fotografie, neem ik (zo goed als) geen nieuwe klanten meer aan ter coaching/ onderwijs/ onderwijsontwikkeling onder DPS Communicatie.

Ik verwijs derhalve naar: martinfotografiedrachten.nl


Vriendelijke groeten,
DPS Communicatie
Martin Bouwman MEd
Geen opmerkingen:

Een reactie posten