Training en coaching

Maatwerk

Maatwerk is het principe; uw doelen uw mensen zijn het uitgangspunt. Hieronder vindt u voorbeelden van kaders waarbinnen maatwerk gerealiseerd wordt.


Coaching: Burn-out in het onderwijs
Tijd voor bezinning.

Je bent docent. Een uitdagende baan. Elke dag is anders. Je geeft een vak waar je van houdt en je vindt het fantastisch om met jongeren om te gaan en ze wat te leren. Een klein puntje van zorg heb je wel. Soms heb je de nijging om gefrustreerd de klas uit te lopen of je moet vechten tegen de tranen. Na het avondeten val je uitgeput op de bank in slaap. Iets loopt toch niet helemaal lekker.

In deze training gaat het om herkennen en erkennen van signalen en problematiek. U ontwikkelt persoonlijke tools om met veel werkplezier de uitdagingen aan te gaan.


Voor wie: iedereen.
Duur: vijf tot vijftien sessies van 50 minuten.
Kosten: €995,=
Maximaal één persoon per traject.


Training en coaching: persoonlijke groei
Pursuit for happiness

Wat staat centraal? De praktische kant van doelen stellen, plannen en organiseren van jouw weg naar geluk. Durf, wil en leer hoe. Belemmeringen herkennen en wegnemen. Werken met je talenten en in harmonie met jezelf en je omgeving. De heerlijke smaak van flow en het gevoel dat alles klopt en is zoals het moet zijn. Persoonlijke groei zien als groeien in jouw richting, zoals jij wilt groeien en wat jij wilt worden.
In mijn eigen leven, maar ook in al mijn jaren van docentschap en coach heb ik gezien dat de pursuit for happiness nog een hele klus is. Niet iedereen heeft de tools hiervoor. Ik kan je helpen je eigen gereedschapskist te vullen.

Training
Voor wie: iedereen
Duur: 8 sessies van 60 minuten.
Kosten: maximaal €250,= p.p.
Minimaal vier personen, maximaal acht personen

Coaching
Voor wie: iedereen
Duur: 8 sessies van 60 minuten waarvan vijf via skype of facetime.
Kosten: €400,=
Maximaal één persoon


Training: Teamwork
Meer samen doen.

Werken in een team kan een groot voordeel zijn. Teams die optimaal als team opereren kunnen niet alleen met meer gemak de taken uitvoeren, maar ook met meer plezier.
De werkdruk is lager en de 'ruimte' groter. Het gevoel echt samen ergens voor te staan en samen aan te werken is inspirerend en bevredigend.

Aan deze training gaat een quickscan vooraf.

Voor wie: leidinggevenden en personeel.
Duur: nader te bepalen.
Kosten: nader te bepalen.Training: Intervisie opstarten
Een olievlek aan positieve gevolgen.

Er zijn verschillende manieren om de cohesie binnen uw bedrijf te vergroten en in hetzelfde traject ook de competenties te vergroten van uw personeelsleden. Dit kan met intervisie. Het implementeren van een structuur waarin dit middel is opgenomen vereist, in veel gevallen, ook een mentaliteitsaanpassing van de personeelsleden. Accepteren dat een ander uw moeilijkheden ziet en praten over emoties die in het werkproces gevoeld worden, zijn nu eenmaal nog niet algemeen geaccepteerd.Voor wie: personeel en leidinggevenden.
Duur: dagdeel
Kosten: €89,= per persoon
Minimaal zes personen, maximaal twaalf personen.
Meer weten?
Bovenstaand ziet voorbeelden. Wat zijn de wensen voor u (uw school)?
Mail mij vrijblijvend: info@dps-communicatie.nl /mlkbouwman@hotmail.com. Als u uw telefoonnummer vermeldt dan neem ik telefonisch contact met u op.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten