Referenties bedrijfslevenReferenties uit het bedrijfsleven: tekst


Multimedia bedrijf Multiplus

Sinds een aantal  jaar werken wij samen met Martin als journalist en fotograaf voor diverse regionale dagbladen en magazines waar Martin de B2B content voor schrijft. Dit tot grote tevredenheid. Het is met Martin namelijk zeer prettig werken omdat hij altijd zijn afspraken nakomt, de klant altijd super tevreden is en hij heeft aan een half woord genoeg. Tevens is het een groot voordeel dat Martin ook professioneel fotograaf is, als hij een interview afneemt kan hij dus meteen een professionele foto schieten. Dit is een perfecte combinatie in de uitgevers wereld, ik kan                                                     Martin dan ook bij iedereen aanbevelen.

Taco de Haan
Accountmanager Multiplusmedia (17 mei 2018)


Multimedia bedrijf Multiplus

Wij maken inmiddels al een aantal jaren gebruik van Martin’s diensten als het gaat om het schrijven van branded content en het maken van foto's in opdracht van bedrijven. Deze bedrijven bevinden zich vooral in de B2B sector. Martin schrijft op een toegankelijke, makkelijk leesbare wijze en is goed in staat de essentie van een verhaal op papier te krijgen. Hij komt zijn afspraken altijd na en communiceert helder hierover. Het is erg prettig werken met Martin, vooral omdat je als opdrachtgever weet dat de klus zonder problemen geklaard wordt.


Jan van der Werf
Directeur Multiplus (14 mei 2018)


Referenties uit het bedrijfsleven: advies 


Tandprothetische Praktijk Bergsma
Ik ken Martin Bouwman als een professioneel, kundig en betrouwbaar persoon. Hij komt altijd zijn afspraken na, heeft scherp zicht op de filosofie van opdrachtgever en een persoonlijke en doelgerichte manier van werken. Het is zeer prettig om met Martin samen te werken.
Tom Bergsma
Directeur Tandprothetische Praktijk Bergsma (December 2014)Stichting IZZ
Martin heeft voor het tweede jaar op rij een stevige bijdrage geleverd aan de marktbewerking in noord en oost Nederland. Ik heb hem in de veeleisende najaarscampagne met een zware deadline onvermoeibaar zien werken zonder aan kwaliteit, nuchterheid of goed humeur in te boeten. Martin legt ware flexibiliteit aan de dag door in korte tijd complexe materie zich volledig eigen te maken en deze niet slechts begrijpelijk over te dragen, maar met vertrouwen en vanuit oprechte overtuiging de dialoog met klanten aan te gaan. Ik beveel Martin van harte aan in een rol als adviseur/consultant, en ben graag bereid antwoord op uw vragen te geven..
Klaas Visser
Regiomanager Noord & Oost Nederland bij Stichting IZZ (Januari 2013)
Referenties uit het bedrijfsleven: ontwerpEdu 'Actief
Martin Bouwman heeft in 2009 als auteur meegewerkt aan de methode Taal op niveau. Deze samenwerking is erg prettig verlopen. Martin heeft zelf goede ideeën over hoe iets eruit moet komen te zien, maar gaat ook goed om met aanwijzingen en feedback die hij krijgt. Een goede eigenschap van Martin is dat afspraak ook afspraak is. Wanneer een deadline gehaald moet worden is dit over het algemeen geen probleem en anders wordt daar tijdig en goed over gecommuniceerd. Zelfs nadat het project is afgerond blijft Martin betrokken en stuurt regelmatig een mail met puntjes die op de i gezet kunnen/moeten worden. Kortom een zeer fijn persoon om mee samengewerkt te hebben en iemand die ik zeker zou aanbevelen als auteur voor een nieuw project.
Kirsten van ’t Veer
Projectbegeleider Uitgeverij Edu ’Actief (Februari 2010)  

Noordhoff Uitgevers B.V.
Martin heeft gedurende de periode dat ik met hem heb samengewerkt blijk gegeven van goede inhoudelijke kennis van het geschiedenisvak. Martin is bovendien een bevlogen educatief auteur. De samenwerking met Martin verliep prettig, want Martin is een fijne persoonlijkheid en levert zijn zaken keurig op tijd in. 
Arthur Venhoven
Projectleider Noordhoff Uitgevers BV  (Mei 2014)

Noordhoff Uitgevers B.V.
Het is prettig samenwerken met Martin. Hij is een docent met liefde voor het vak. Als educatief schrijver is hij serieus en grondig. Hij kan bevlogen discussieren maar is erg aardig in zijn communicatie. 
Jetske van Slooten-Klink
Auteur Noordhoff Uitgevers BV (Februari 2010)


Noordhoff Uitgevers B.V.
Martins aanwezigheid bij de auteurs-vergaderingen vind ik waardevol door zijn kritische kijk op zowel aardrijkskundige als geschiedkundige onderwerpen. Uit zijn opmerkingen met betrekking tot het proces blijkt dat hij steeds de grote lijn voor ogen houdt.

Nicole Bus
Auteur Noordhoff Uitgevers BV  (Januari 2010)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten